RENDERING I 3 TRIN

Visualisering er blevet et stadig vigtigere værktøj i præsentationen af arkitektur og design. Jeg bruger V-Ray visualisering via Rhino og kan tilbyde flotte og realistiske resultater. Se eksempler på rendering her:

3 trin

Rettelser


TRIN 1: Opmåling / Optegning

Det bedste samarbejde og resultat opnås ved, at jeg sætter mig med kunden 1:1 og opmåler/optegner det gældende stykke arkitektur eller design i 3D. Fysisk tilstedeværelse hjælper på forståelsen hos begge parter af, hvad opgaven præcist går ud på og hvilken tidsramme, der skal sættes.

TRIN 2: Test af lys og Materialer

En vigtig del af visualiseringer er lys og materialer. Dette tester jeg sammen med kunden for at sikre, at visualiseringen er repræsentativ for designet.


TRIN 3: Færdige Visualiseringer

Når et antal visualiseringer samt farver og materialer er godkendt, renderes de endeligt og sendes til kunden. Efterbehandling i Photoshop kan være nødvendig i visse tilfælde.


Hvis der skal foretages rettelser i allerede færdige visualiseringer beregnes timeprisen på medgået tid. De fleste visualiseringer kan rettes relativt hurtigt, men hvis der er lagt efterbehandling i Photoshop kan dette forlænge processen